bilgi@usaksmmmo.org.tr
Facebook'ta Paylaş
TÜRMOB E - İMZA

DEĞERLİ ÜYEMİZ,

TÜRMOB'UN E-İMZA PROJESİ KAPSAMINDA, ODAMIZ İLE ELEKTRONİK BİLGİ GÜVENLİGİ A.S ( E-GÜVEN) ARASINDA ANLAŞMA İMZALANMIŞTIR.

ANLAŞMA GEREĞİ E-İMZA ALMAK İSTEYEN MESLEK MENSUBU , ADAY MESLEK MENSUBU VE TÜRMOB ÜYESİ OLMAYAN GERÇEK KİŞİLER (Avukat, Doktor, Veteriner Hekim gibi),

https://www.turmobeimza.com.tr/  WEB SAYFASINDAN ONLİNE BAŞVURU VE ÖDEMELERİNİ  GERÇEKLEŞTİRDİKTEN SONRA,  ODAMIZA BİZZAT KENDİLERİ GELEREK HİÇ ZAMAN KAYBETMEDEN E-İMZALARINI TESLİM ALABİLECEKLERDİR.

TÜRMOB ÜYESİ OLMAYAN GERÇEK KİŞİLERİN BAŞVURU SONRASI SERTİFİKA SÖZLEŞMESİNİ DOLDURARAK ODAMIZA TESLİM ETMELERİ GEREKMEKTEDIR.

NOT: YASA GEREĞİ E-İMZANIN KİŞİNİN KENDİSİNE TESLİM EDİLMESİ ZORUNLU OLDUĞUNDAN BAŞKASI ADINA TESLİM ALINMASI YASAKTIR.

16 Ocak 2020 Tarihinde Yayınlandı.
UZAK BAĞLANTILAR
HAFTALIK HAVA DURUMU